[scheikunde] bakproces oliebollen
Geplaatst: za 30 okt 2004, 16:25
1. Zijn er kwaliteitsverschillen tussen de te gebruiken vetten of kun je beter vloeibare olieen gebruiken?
2. Wanneer moet je gebruikte olie of gebruikte olie verversen?
3. Moet je serieus rekening houden met overhitting of valt dat wel mee?
4. Zijn onverzadigde gezonder dan verzadigde vetten? En wat heeft cholesterol daar mee te maken?
5. Wat is aderverkalking
bedankt Niels
PS (Als je een antwoord weet en je zet het erbij kan je dan de vraagnummer erbij zetten?)
2. Wanneer moet je gebruikte olie of gebruikte olie verversen?
3. Moet je serieus rekening houden met overhitting of valt dat wel mee?
4. Zijn onverzadigde gezonder dan verzadigde vetten? En wat heeft cholesterol daar mee te maken?
5. Wat is aderverkalking
bedankt Niels
PS (Als je een antwoord weet en je zet het erbij kan je dan de vraagnummer erbij zetten?)