Gehakt en Gezondheid
Geplaatst: za 12 mar 2005, 12:44
door Axel_CF
Hallo allemaal,
Ik heb een vraag aan de hand van een taak die ik moet onderzoeken en het betreft voedselveiligheid.
Hier is de Vraag:
Wat is het maximale kiemgetal bacterien dat in zich in gehakt mag bevinden?
Waar kan ik de HACCP richtlijnen vinden?
Alvast bedankt
Greetz Axel.
Re: Gehakt en Gezondheid
Geplaatst: zo 13 mar 2005, 17:19
door JohnDo
Tja, het is nu zondag en echt zin heb ik niet om al die site door te bladeren opzoek naar het kiemgetal van gehakt. Dus een paar links om zelf te zoeken.
http://www.google.nl/search?hl=nl&q=kiemgetal+vlees&lr=
http://www.google.nl/search?hl=nl&q=kiemgetal+gehakt&lr=
Daarnaast kan je kijken bij keuringsdienst van Waren
http://www.google.nl/search?q=keuringsdien...r=&start=0&sa=N
en misschien kan je HACCP richtlijnen vinden onder
http://www.google.nl/search?hl=nl&q=HACCP+richtlijnen&lr=
http://www.nieuwhuisconsult.nl/Autoindex.a...ProductID%3D123
etc etc
Ik denk dat je hiermee wel redt.
Re: Gehakt en Gezondheid
Geplaatst: ma 14 mar 2005, 09:17
door Axel_CF
Hallo allemaal daar ben ik weer,
ik heb zoal rondgekeken op de sites die ik van sommige mensen heb gekregen maar als ik naar de HACCP regels ga zoeken op google krijg ik alleen maar voorbeelden en ik moet de officiele regels.
Dus als iemand iets weet over de regels tell me i am all ear.
Greetz, Axel
Re: Gehakt en Gezondheid
Geplaatst: ma 14 mar 2005, 13:20
door Jorim
haccp; even Googlen