1 van 1

HACCP

Geplaatst: ma 14 mar 2005, 09:19
door B4rtj4h
Hey beste mensen! :)

We hebben op school taken waar we aan moeten werken. :D En deze gaat over HACCP richtlijnen.

Effe een paar vraagjes daarover...

1. Welke HACCP regels/ richtlijnen zijn er?

2. Richtlijnen betreft Hygienecodes, waar kan ik die vinden?

3. Waar vind ik de bereidingswijzen voor Kaas/ Yoghurt en Bier?

Jongens alvast bedankt.... Als ik iets terug kan doen hoor ik het wel! :D

Pease B4rtj4h Afbeelding

Re: HACCP

Geplaatst: ma 14 mar 2005, 13:09
door MarcdeS_CF
op google zoeken en dan vind je dit intikken "HACCP"

Re: HACCP

Geplaatst: ma 14 mar 2005, 13:18
door Jorim
Ik denk dat je hier wel wat zinnige informatie moet kunnen vinden!

Re: HACCP

Geplaatst: di 15 mar 2005, 13:39
door biochemiefreak
even een paar opmerkingen hierover.

Over de bereiding van yoghurt en kaas is op het forum genoeg informatie te vinden dus ff zoeken op het forum. De rest vn de vragen zijn inprincipe zoals jorim en marcdes al aangeven makkelijk te vinden op het forum.

Als je de richtlijnen had gevolgd bij het plaatsen van een nieuwe vraag was je er waarschijnlijk ook wel zelf achter gekomen.

MvG Ron