1 van 1
melk schiften met zoutzuur
Geplaatst: za 05 mei 2012, 13:29
door soepblik
waarom gaat melk schiften als het in aanraking komt met zoutzuur?
Re: melk schiften met zoutzuur
Geplaatst: za 05 mei 2012, 13:34
door Gerard_CF
Weet je wat er gebeurt als melk schift?
Re: melk schiften met zoutzuur
Geplaatst: za 05 mei 2012, 13:35
door soepblik
ja dan krijg je klonten,dus dan stolt er iets
Re: melk schiften met zoutzuur
Geplaatst: za 05 mei 2012, 13:43
door Gerard_CF
En om te weten waarom zoutzuur de melk laat schiften moet je weten waaruit die klontjes bestaan.
Als je dat hebt gevonden kun je de verklaring vinden op de volgende link
http://www.proefjes.nl/uitleg/117
Als dat nog niet genoeg is dan zien we je volgende vragen nog wel op het forum.
Re: melk schiften met zoutzuur
Geplaatst: za 05 mei 2012, 13:57
door soepblik
is dat ook bij koffie zonder melk?
Re: melk schiften met zoutzuur
Geplaatst: za 05 mei 2012, 14:21
door Gerard_CF
Wat is "dat" ook bij koffie zonder melk?
Zorg er voor dat je vragen compleet zijn want ik kan niet gedachten lezen op afstand.
Re: melk schiften met zoutzuur
Geplaatst: za 05 mei 2012, 14:36
door soepblik
sorry gerard. ik bedoel gaat koffie ook schiften als je er zoutzuur bij gooit?
Re: melk schiften met zoutzuur
Geplaatst: za 05 mei 2012, 14:38
door Gast034
fietswiel schreef: ↑za 05 mei 2012, 13:57
is dat ook bij koffie zonder melk?
koffie zonder melk? ik ben nergens koffie tegen gekomen.. het gaat over de melk.
en nee, ik verwacht niet dat koffie gaat schiften, zie ik geen reden voor, betsaat voor 99% uit water en dat beetje kleurstof/caffeine komt er niet uitzetten verwacht ik.
Re: melk schiften met zoutzuur
Geplaatst: za 05 mei 2012, 16:38
door Gerard_CF
Even een vraagje, hoe denk je nu dat het komt dat de melk gaat schiften?
Ik heb het idee dat je het nog niet goed hebt begrepen want anders zou je denk ik niet de vraag over de koffie gesteld hebben.
Mijn antwoord is dan mogelijk niet duidelijk genoeg geweest.