1 van 1

Koken is dodelijk

Geplaatst: wo 16 mei 2007, 15:48
door Wien Ee
De kankerremmende eigenschappen van broccoli, spruitjes, bloemkool en andere Brassica-soorten gaan grotendeels verloren wanneer je de groente te lang kookt.


Lees meer C2W

Re: Koken is dodelijk

Geplaatst: wo 16 mei 2007, 16:53
door Bart
Lijkt me geen eerlijke vergelijking: 30 minuten tot moes koken of 5 roerbakken

Re: Koken is dodelijk

Geplaatst: wo 16 mei 2007, 17:29
door DePurpereWolf
30 minuten koken en het is babyvoeding.


Wat een rottitel trouwens.

Re: Koken is dodelijk

Geplaatst: wo 16 mei 2007, 17:30
door Wouter_Masselink
Lijkt me geen eerlijke vergelijking: 30 minuten tot moes koken of 5 roerbakken


Helemaal gelijk, ik weet niet hoe de engelse keuken is maar 'volgens beproefd Engels recept gedurende 30 minuten tot moes gekookt.' klinkt niet heel erg smakelijk. Gewoon koken totdat ze net gaar zijn, lijkt me een eerlijker vergelijk. Dan alsnog is stomen en roerbakken over het algemeen vaak lekkerder.