bereiding vlees:Amerikanen hier ziek gebrek resistentie
Geplaatst: do 27 apr 2006, 20:10
Hallo,
ik heb onlangs gehoord, en wou weten of het waar was, dat als mensen uit de VS of Canada hier komen, meestal de eerste dagen ziek worden als ze hier vlees eten. Zij zouden hun eten, zoals een biefstuk, veel steviger doorbakken, waardoor er veel minder bacteriƫn in zitten. Doordat wij dat niet doen hebben wij een hogere resistentie.
Zodoende wordt een Amerikaan die hier een biefstukje komt eten vaak ziek.
Klopt dit? Indien ja, wat valt eraan te doen?
ik heb onlangs gehoord, en wou weten of het waar was, dat als mensen uit de VS of Canada hier komen, meestal de eerste dagen ziek worden als ze hier vlees eten. Zij zouden hun eten, zoals een biefstuk, veel steviger doorbakken, waardoor er veel minder bacteriƫn in zitten. Doordat wij dat niet doen hebben wij een hogere resistentie.
Zodoende wordt een Amerikaan die hier een biefstukje komt eten vaak ziek.
Klopt dit? Indien ja, wat valt eraan te doen?