Gebruikersavatar
evilbu
Artikelen: 0
Berichten: 792
Lid geworden op: di 23 aug 2005, 15:07

bereiding vlees:Amerikanen hier ziek gebrek resistentie

Hallo,

ik heb onlangs gehoord, en wou weten of het waar was, dat als mensen uit de VS of Canada hier komen, meestal de eerste dagen ziek worden als ze hier vlees eten. Zij zouden hun eten, zoals een biefstuk, veel steviger doorbakken, waardoor er veel minder bacteriën in zitten. Doordat wij dat niet doen hebben wij een hogere resistentie.

Zodoende wordt een Amerikaan die hier een biefstukje komt eten vaak ziek.

Klopt dit? Indien ja, wat valt eraan te doen?
DeeDee
Artikelen: 0
Berichten: 12
Lid geworden op: do 22 jan 2004, 13:39

Re: bereiding vlees:Amerikanen hier ziek gebrek resistentie

zou het niet meer zijn door andere bacterien, evenals wij in turkije oid ziek kunnen worden, wat onterecht afgeschoven wordt op de bereiding (in olie)?

En wat we eraan kunnen doen, voor die amerikaantjes het vlees toch langer doorbakken? Ik eet eigenlijk alle vlees ook well-done..

Terug naar “Geneeskunde”