albert davinci schreef:Kan gebeuren.
Ik heb zelf ook wel eens een operatie bijgewoond en dezelfde ervaring. De relevante vragen zijn dus: wat is de concentratie van ijzer in het bloed (hemoglobineconcentratie, aantal moleculen hemoglobine, aantal moleculen ijzer.) en vanaf welke concentratie gaan de smaak- en reukzintuigen het ijzer proeven.
Gast, ik heb nog even een klein verzoekje. Je hoeft je echt niet te registreren wanneer je dat niet wil (hoewel het snel gebeurt en je niet bang hoeft te zijn voor spam) maar het werkt makkelijker wanneer iedereen die gast is een vaste pseudoniem gebruikt. Anders weten we niet welke gast iets zegt. pi.gif
Nu is dat ook een beetje onze fout doordat het invullen van een naam niet verplicht is.
normaal zit er ong. 4 mmol glucose in het bloed... dit is echt heel weinig... dus proeft bloed ook niet zoet... alleen bij sterk diabetici is het echt zoet...
groeten GAST van hierboven.. (fe2+
)
Aan de topic opener.. --> eet de eerste paar weken veel lever of vlees... dan maakt je lichaam veel erythrocyten aan.... Trainen in warm weer is ook beter.. aangezien er minder zuurstof in de lucht is... je wordt dus sneller moe... Je kan het vergelijken met trainen in de bergen... minder zuurstof = meer erythrocyten/hogere hematocrietwaarde... dus betere conditie...