DMuitW schreef:Volgens een nucleair ingenieur;
Wat we weten, is dat het ruimtetijd continuum een invloed uitoefent op de "wave-function". Anders gezegd, er is wel degelijk interactie. Een mogelijke manier om dit te verklaren is onderstellen dat het ruimtetijdcontinuum (als metrische tensor) ook in staten van superpositie kan zijn.
Maar dit zou dan betekenen dat we de oorsprong achter ons laten en onze toekomst tevens ons verleden beschrijft en onze nieuwe oorsprong zal vormen.Maw.......We lijken te reizen onder exact de zelfde omstandigheden als het licht zelf,maar hiervoor moet het licht zelf dan ook ooit kort in het niets verdwijnen.Je zou dan wel kunnen verklaren waarom het licht zich op 2 plaatsen kan hebben bevonden.
De werkelijkheid is dan echter dat het licht door geen van bijde spleten is gegaan....Maar dwars door de wand.
De freqentie zegt dan ook hoe vaak de straling (Golf) in het niets verdwijnt....Dit zorgt er voor dat deze straling dan ook dieper doordringt.
En hoe frequenter de golf hoe vaker hij zich in een superpositie bevind.....
Zou je of kan je.......Als het graviton bestaat....dan (mogen) aannemen dat een graviton zich bijna altijd in een superpositie bevind......want als het tegenovergestelde het geval zou zijn.....Zou hij eigenlijk makkelijker te vinden zijn lijkt mij..