Axel_CF
Artikelen: 0
Berichten: 54
Lid geworden op: di 30 nov 2004, 18:59

Gehakt en Gezondheid

Hallo allemaal,

Ik heb een vraag aan de hand van een taak die ik moet onderzoeken en het betreft voedselveiligheid.

Hier is de Vraag:

Wat is het maximale kiemgetal bacterien dat in zich in gehakt mag bevinden?

Waar kan ik de HACCP richtlijnen vinden?

Alvast bedankt

Greetz Axel.
JohnDo
Artikelen: 0
Berichten: 111
Lid geworden op: ma 28 feb 2005, 08:54

Re: Gehakt en Gezondheid

Tja, het is nu zondag en echt zin heb ik niet om al die site door te bladeren opzoek naar het kiemgetal van gehakt. Dus een paar links om zelf te zoeken.

http://www.google.nl/search?hl=nl&q=kiemgetal+vlees&lr=

http://www.google.nl/search?hl=nl&q=kiemgetal+gehakt&lr=

Daarnaast kan je kijken bij keuringsdienst van Waren

http://www.google.nl/search?q=keuringsdien...r=&start=0&sa=N

en misschien kan je HACCP richtlijnen vinden onder

http://www.google.nl/search?hl=nl&q=HACCP+richtlijnen&lr=

http://www.nieuwhuisconsult.nl/Autoindex.a...ProductID%3D123

etc etc

Ik denk dat je hiermee wel redt.
Axel_CF
Artikelen: 0
Berichten: 54
Lid geworden op: di 30 nov 2004, 18:59

Re: Gehakt en Gezondheid

Hallo allemaal daar ben ik weer,

ik heb zoal rondgekeken op de sites die ik van sommige mensen heb gekregen maar als ik naar de HACCP regels ga zoeken op google krijg ik alleen maar voorbeelden en ik moet de officiele regels.

Dus als iemand iets weet over de regels tell me i am all ear.

Greetz, Axel
Gebruikersavatar
Jorim
Beheer
Artikelen: 0
Berichten: 5.920
Lid geworden op: vr 21 jul 2006, 15:44

Re: Gehakt en Gezondheid

haccp; even Googlen :D

Terug naar “Immunologie en microbiologie”