hallo,
ik ben bezig met een werkstuk over aseptische technieken en ik zit met het volgende probleem: Waarom moet je bij flamberen de entoog zo verticaal mogelijk houden?
Hopelijk kan iemand mij helpen.
Groetjes
Eva
Moderator: ArcherBarry
Ik denk dat vochtige lucht meer energie kost om op te warmen dan droge lucht, wanneer de toegevoegde energie (door brander) constant blijft zal de temperatuur lager worden.Ben Zeen schreef: aah dankuwel. het is eigenlijk wel logisch.
ik zit nog met een vraagje, kweet niet of je deze ook kan oplossen:maar wat is het verschil juist als je bij steriliseren vochtige of droge warmte gebruikt. en wat is het verschil dan juist in temperatuur.
Bedankt
Eva
Mensen halen nu dingen door de war.Adriaan schreef: Ik heb geen verstand van bacterien, desalniettePLUS drie vraagjes / opmerkingen;
1. droge lucht draagt slechter warmte over dan vochtige lucht*, vochtige lucht werkt dus in deze efficienter veronderstel ik?